ТЕЛЕСКОПИЧНИТЕ СТЪЛБИ СА ТОЧНИЯТ ИЗБОР ПРИ НУЖДА ОТ КОМПАКТЕН ПОМОЩНИК.

ТЕЛЕСКОПИЧНИТЕ СТЪЛБИ СА ТОЧНИЯТ ИЗБОР ПРИ НУЖДА ОТ КОМПАКТЕН ПОМОЩНИК.

Телескопичните стълби са един от продуктите, адаптирани към нуждите на нашето ежедневие. Живеем бързо, а огромното предлагане на продукти от всички сфери на живота ни, ни обгражда, неусетно :), с много на брой, и не дотам нужни ни, придобивки. Когато избираме, търсим продукта който максимално ще задоволи ако не всичките, поне повечето ни желания.  Компактността е едно от най-честите качества, които търсим в продукта. Искаме освен да работим лесно с него, да има и малко тегло,  да се пренася леко, и да заема, съвсем незабележимо :), малкото местенце, останало ни в килера....

 Телескопична стълба от алуминий сгъната   

.Телескопичните стълби отговарят на всички тези изисквания. Макар да изглеждат по- скоро за професионална употреба, телескопичните стълби от алуминий намират мястото си и в дома ни. В различните си варианти могат да се използват като еднораменни - опънати в една равнина, облегнати на стената, двураменни - като класическият тип бояджийски, и многофункционални - във вариант съчетаващ  в себе си повечето функции на алуминиевите стълби. Предимството на телескопичните стълби е компактността и универсалното им приложение, затова и цената им е малко по- висока на останалите видове алуминиеви стълби. 

 Телескопична стълба със стълбищна функция  

Телескопичните стълби намират широко приложение и в професионалният живот, както казахме по- горе. Някои от моделите имат много фунции, което ги прави най- предпочитаният продукт - с малкото си тегло, побирайки се дори и в най- малката кола.телескопичните стълби решават нуждата от висока стълба, и дори скеле. В различните модификации, телескопичните стълби могат лесно да се превърнат в две, по- малки стълби, които в комбинация с плоскост, образуват платформа, тип скеле, която лесно може да се адаптира според нуждата на потребителя. Друга предлагана екстра на телескопичната стълба са удължитетелите за рамо, което спомага за универсалността на на продукта- може лесно да се адаптира към неравен терен, стълбище, и т.н. Петите на телескопичните стълби са двукомпонентни - направени са от два материала - мек - за по- добро сцепление с повърхността, и твърд - за по- добра връзка с рамото на стълбата. 

Related Products

Телескопична стълба Tele Vario 4x4 Krause

Телескопична стълба Tele Vario 4x4 Krause

Телескопична стълба с тройна функция TeleVario 4x4 Krause.Телескопична стълба от 4 части с..

930,00 лв. 1 002,00 лв.

Телескопична стълба Tele Vario 4x5 Krause

Телескопична стълба Tele Vario 4x5 Krause

Телескопична стълба с тройна функция TeleVario 4x5 Krause.Телескопична стълба от 4 части с..

1 045,00 лв. 1 124,00 лв.

Телескопична стълба 4+4 Gierre

Телескопична стълба 4+4 Gierre

Tелескопична стълба с двойна функция 4+4, производител Gierrе - Италия.Алуминиева телескопична ..

420,00 лв. 445,00 лв.

Телескопична стълба 5+5 Gierre

Телескопична стълба 5+5 Gierre

Tелескопична стълба с двойна функция 5+5, производител Gierrе - Италия.Алуминиева телескопична ..

539,00 лв. 568,00 лв.

Телескопична стълба 6+6 Gierre

Телескопична стълба 6+6 Gierre

Телескопична стълба с двойна функция 6+6, производител Gierrе - Италия.Алуминиева телескопична ..

729,00 лв. 768,00 лв.

Tags телескопични стълби