СГЪВАЕМИ СТЪЛБИ

СГЪВАЕМИ СТЪЛБИ - ОПИСАНИЕ.

Сгъваемите алуминиеви стълби, са известни и като многофунционални, заради няколкото варианта, в които могат да се ползват- като подпираща се стълба, като подпираща се с тип дистанционер- за отстояние от стената, скеле,  двураменна, тип бояджийска. Професионалните серии предлагат и борд с компактен размер, за използването на сгъваемата стълба като скеле. Състои се от 4 секции, които след употреба се сгъват, и стълбата става лесна за пренасяне, изисквайки минимално място за съхранение. Заради тези си качества, имат приложение както във дома, така и за професионална употреба.

Сгъваема стълба от алуминий в позиция бояджийска KRAUSE  Сгъваема стълба от алуминий в позиция скеле KRAUSE  Сгъваема стълба от алуминий в позиция подпираща се KRAUSE  Сгъваема стълба от алуминий в позиция с отстояниe KRAUSE

СГЪВАЕМИ СТЪЛБИ - ВАРИАНТИ.

Сгъваемите стълби се произвеждат основно от два вида метал - стомана и алуминий. В СТЪЛБИТЕ.bg  се ще намерите варианти само от алуминиева сплав. Сгъваемите стълби се състоят от 4 рамена/ секции/, с по 3 или 4 рифеловани стъпала, които с помоща на застопоряващи панти, се фиксират в желаната позиция. Сглобката между стъпалата  рамената с двойно нитована,  което повишава здравината на сгъваемата стълба. Производителите предлагат и водоустойчив борд за някои от вариантите, което позволява  сгъваемата стълба да се използва и като скеле.

Сгъваема стълба от алуминий сгъната с борд KRAUSE   Сгъваема стълба от алуминий в позиция скеле с борд KRAUSE  Сгъваема стълба от алуминий в позиция скеле с поставен борд KRAUSE

СГЪВАЕМИ СТЪЛБИ - ЦЕНИ.

В сравнение с другите видове стълби, цените на сгъваемите стълби са малко по- високи, заради многото варианти на използване, компактността, и сигурността, които предлага продукта. На  практика това е универсалният избор за дома, и професионалното ни ежедневие, тъй като са леки, компактни, и лесни за съхранение.

Сгъваема стълба от алуминий сгъната в багажник KRAUSEСгъваема стълба от алуминий за домашна и професионална употреба логоСгъваема стълба от алуминий KRAUSE

СГЪВАЕМИ СТЪЛБИ- ПРОИЗХОД И ГАРАНЦИИ.

Предложенията за сгъваеми стълби, които ще намерите в СТЪЛБИТЕ.bg са от доказани производители, сертифицирани са по всички европейски изисквания за качество, и имат 24 месеца гаранция.  

Сгъваеми стълби производители лого

СГЪВАЕМИ СТЪЛБИ - ТОВАРОНОСИМОСТ.

Сгъваемите стълби от алуминий са изпитани и сертифицирани за товароносимост до 150 кг. на стъпало, което позволява ползването на стълбата от човек + товар върху нея. 

Сертификати и товароносимост на сгъваеми стълби от алуминий логоСгъваема стълба от алуминий подпираща се- стъпало

СГЪВАЕМИ СТЪЛБИ - СИГУРНОСТ И БЕЗОПАСНОСТ.

Производителите са помислили и за безопасността на потребителя, като са осигурили широка траверса на основите на сгъваемата стълба, снабдена с двукомпонентни неплъзгащи се тапи, както и патентовани застопоряващи се панти.     

 Сгъваема стълба - двойно нитована връзка между стъпалото и рамената      Сгъваема алуминиева стълба патентована система SpeedMatic на пантите KRAUSE Сгъваема стълба с широка траверса на основата KRAUSE


Съдържание:

Сгъваеми стълби -описание.

Сгъваеми стълби- варианти.

Сгъваеми стълби- цени.

Сгъваеми стълби- произход и гаранции.

Сгъваеми стълби- товароносимост.

Сгъваема стълба 4х3 Арон

Сгъваема стълба 4х3 Арон

Сгъваема стълба 4х3 с три стъпала от Арон, България.Сгъваема стълба от алуминий, състояща се от че..

235,00 лв.

Сгъваема стълба 4х4 Арон

Сгъваема стълба 4х4 Арон

Сгъваема стълба 4х4 с четири стъпала от Арон, България.Сгъваема стълба от алуминий, състояща се от..

265,00 лв. 278,00 лв.

Сгъваема стълба с борд CORDA 4x3 Krause

Сгъваема стълба с борд CORDA 4x3 Krause

Сгъваема стълба CORDA 4x3 комплект с борд, производител Krause- Германия.Сгъваема стълба от а..

392,00 лв. 418,00 лв.

Сгъваема стълба с борд Multimatic 4x3 Krause

Сгъваема стълба с борд Multimatic 4x3 Krause

Сгъваема стълба Multimatic 4x3 с комплект бордове и три стъпала от KRAUSE -Германия.  Сгъваема ..

530,00 лв. 564,00 лв.

Сгъваема стълба Multimatic 4x4 Krause

Сгъваема стълба Multimatic 4x4 Krause

Сгъваема стълба Multimatic 4x4 с четири стъпала от KRAUSE -Германия.  Сгъваема стълба от алумин..

495,00 лв. 528,00 лв.

Мултиборд за сгъваема стълба Multimatic 4х4 Krause

Мултиборд за сгъваема стълба Multimatic 4х4 Krause

Комплект бордове за сгъваема стълба Multimatic 4x4, Krause.При употреба на сгъваемата стълба&nb..

128,00 лв.

Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)