ТАВАНСКИ СТЪЛБИ

 Таванска стълба тип капандура

ТАВАНСКИ СТЪЛБИ - ОПИСАНИЕ

Таванските стълби служат за преход и лесен достъп до подпокривни помещения. Предлагат се най- общо във варианти според височината на помещението, и размера на отвора, предвиден за таванска стълба.

ТАВАНСКИ СТЪЛБИ - ИЗТЕГЛЯЩИ СЕ.

Таванските стълби, предлагани на пазара са два вида- с каса и капак, и изтеглящи се алуминиеви стълби. В СТЪЛБИТЕ.bg ще намерите изтеглящи се тавански стълби, които са без каса и капак, приложими за нестандартни отвори. При тях има минимално изискване за размера на отвора, а касата и капака се изработват допълнително спрямо него. В комплектите на тези тавански стълби се предлагат и аксесоарите - дръжка за изтегляне, и ключалка за капака.


Стълба за таван тип изтегляща се EasiwayСтълба за таван тип изтегляща се Easiway комплект с парапет, дръжка и ключалка  Стълба за таван тип изтегляща се с две рамена Spacemaker  Стълба за таван тип изтегляща се с три рамена и парапет Easiway

ТАВАНСКИ СТЪЛБИ - КАПАНДУРИ.

Предлагат се и завършени тавански стълби - тип капандури, изработени от стомана и дърво, които са с фиксиран размер на отвора. Предлагат се като завършено изделие с всички монтирани части и аксесоари, и само трябва да се монтират към повърхността. Таванските стълби тип капандури имат термоизолиран капак, и удобни телескопични куки за изтегляне. В комплектите на таванските стълби  тип капандури,  без значение от вида се съдържат и необходимите  аксесоари икрепежни елементи, необходими за монтажа.

Таванска стълба тип капандура Flex Termo разпъната Таванска стълба тип капандура Flex Termo сгъната Таванска стълба тип капандура дървена Termo разпъната Таванска стълба тип капандура дървена Termo сгъната  

ТАВАНСКИ СТЪЛБИ - ЦЕНИ.

Преди години таванските стълби се произвеждаха основно по поръчка, което правеше цената им висока. Днес производителите предлагат разнообразие от видове, и цената им е съвсем достъпна. Таванските стълби се предлагат на различни цени, в зависимост от типа,, и материала, от който са направени.

Термоизолиран капак на таванска стълба Termo

ТАВАНСКИ СТЪЛБИ - ТОВАРОНОСИМОСТ, ПРОИЗХОД И ГАРАНЦИИ.

Таванските стълби, представени в магазина, са от доказани европейски производители, и имат 24 месеца гаранция.  Товароносимостта е 150кг./ на стъпало, което позволявасвободно движение, + товар.

Производител на тавански стълби Oman лого Tавански стълби товароносимост лого  Производител на  тавански стълби Youngman лого


Съдържание:

Тавански стълби - описание.

Тавански стълби - изтеглящи се.

Тавански стълби - капандури.

Тавански стълби - цени.

Тавански стълби - товароносимост, произход и гаранции.Таванска стълба SPACEMAKER

Таванска стълба SPACEMAKER

Таванска стълба Spacemaker от две части. Таванска стълба от алуминий, състояща се от ..

219,00 лв.

Tаванска стълба TERMO

Tаванска стълба TERMO

Таванска стълба TERMO с каса и капак.Таванска стълба от дърво, състояща се от 3 секции, ..

249,00 лв.

Таванска стълба FLEX TERMO

Таванска стълба FLEX TERMO

Таванска стълба Flex Termo Metal Box със стъпала тип "хармоника".Таванска стълба с металн..

545,00 лв.

Стъпало за таванска стълба FLEX TERMO

Стъпало за таванска стълба FLEX TERMO

Допълнително стъпало за таванска стълба Flex Termo Metal Box.Допълнителното стъпало за таванска..

66,00 лв.

Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)