За нас

Ние сме СТЪЛБИТЕ.bg   Алуминиеви стълби лого - единственият специализиран онлайн магазин за алуминиеви стълби и скелета, с екип от професионалисти с дългогодишен опит в бранша.

Основната ни цел е предлагането на българския пазар на качествени, и доказали се във времето алуминиеви стълби и скелета от водещи европейски производители. Всички представени стълби са изпитани и сертифицирани по всички европейски стандарти, и качеството и безопасността  на продуктите е гарантирана.

 Стълбa алуминиевa Monto лого       

 Лого на онлайн магазин за алуминиеви стълби и скелета СТЪЛБИТЕ.bg предоставя  подробно описание на всеки продукт, като използва информация за техническите параметри от производителя на вида стълба. Постарали сме се артикулите да бъдат описани максимално ясно, въпреки това ако не откриете нужната информация за дадена стълба, или имате нужда от консултация при избора на продукт, можете да се обърнете към нашия екип по телефона, или през контактната форма на Лого на онлайн магазин за алуминиеви стълби и скелета СТЪЛБИТЕ.bgВ описанието на всяка алуминиева стълба има и приложена документация от производителя, и сертификат за качество от съответната европейска лаборатория.

 Алуминиеви стълби сертификати лого   

Стълби цена внимание логоСтълби Krauze работна височина графика

Мотото на Oнлайн магазин за алуминиеви стълби и скелета СТЪЛБИТЕ.bg лого е предлагане на качествени алуминиеви стълби, добро обслужване, и бързи доставки. Всички представени в магазина продукти имат 24 м.гаранция.